Op een prachtige ruime kavel in Aerdenhout is in 2014 een nieuwe moderne villa gebouwd. De villa is transparant door het vele glas en verdient een hoogwaardige beleving tussen binnen en buiten.
De tuin is is nu nog een leeg canvas, waarbij de groene omgeving met grove dennen een prachtig decor vormen.
Studio Marchel-Wim van Dongen is gevraagd een ontwerp te maken voor de totaalbeleving tussen huis en buitenruimte. Het eerste concept voorziet in een variatie aan verblijfsruimtes rondom de woning, in stijl aansluitend op de architectuur. De omgeving wordt verder naar binnen gehaald door brede borders die dimensie brengen in de tuin en solitaire bomen die plekken accentueren en de omgeving filteren waar nodig.

Huidige situatie villatuin Aerdenhout
villatuin Aerdenhout
Toekomstige situatie – schets
Studio MWVD
Auteur

Wij zorgen er voor dat u vaker buiten komt.

Comments are closed.