Over ons

Studio Marchel-Wim van Dongen ontwerpt en realiseert bijzondere tuinen en stedelijke buitenruimtes. Wij hanteren een geheel eigen stijl met moderne vormgeving, gecombineerd met klassieke stoere materialen. Zo werken wij graag met natuursteen, gebakken klinkers, glad beton, massief eiken, staal en aluminium. Voor de beplanting kiezen wij zorgvuldige combinaties die passen bij plek, zorgen voor mooie contrasten, variatie geven door de seizoenen en beperkt onderhoud vergen.
We streven er naar plekken te maken die mooier en waardevoller worden met de jaren. Dit doen we door de locatie te begrijpen, goed te luisteren naar de klant en vanuit onze kracht (creativiteit) te komen met prachtige oplossingen.

Studio Marchel-Wim van Dongen is een netwerkbedrijf. We werken als knoop in een netwerk van ZZP-ers en MKB-ers. De mensen waarmee we samenwerken zijn gelijkwaardig, experts op hun eigen vakgebied en mensen waarmee het klikt. Zo werken we efficiënt, gemotiveerd en met een heleboel passie aan de meest diverse opgaven.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL).