Over ons

Studio Marchel-Wim van Dongen ontwerpt en realiseert bijzondere tuinen en stedelijke buitenruimtes. Wij hanteren een geheel eigen stijl met moderne vormgeving, gecombineerd met klassieke stoere materialen. Zo werken wij graag met natuursteen, gebakken klinkers, glad beton, massief eiken, staal en aluminium. Voor de beplanting kiezen wij zorgvuldige combinaties die passen bij de plek, zorgen voor mooie contrasten, en elk seizoen een mooi beeld geven. We streven er naar plekken te maken die mooier en waardevoller worden met de jaren. Dit doen we door de locatie te begrijpen, goed te luisteren naar de klant en vanuit onze kracht (creativiteit) te komen met prachtige oplossingen.

Team

Marchel-Wim van Dongen (1971) is zelfstandig landschapsarchitect sinds 1996. Hij studeerde landschapsarchitectuur aan de universiteit van Wageningen met een uitstap naar Delft en Melbourne. Sinds 2011 is Marchel-Wim eigenaar van Studio Marchel-Wim van Dongen en verkondigt daarmee maar 1 boodschap: ‘groen is alles’.

Marchel-Wim is tevens docent op de Hogeschool Rotterdam en interim landschapsarchitect voor diverse gemeenten.

Job Sabel (1997) studeerde Urban Design bij het Koning Willem 1 college in Den Bosch en volgt op dit moment naast zijn werk de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting aan Van Hall Larenstein in Velp.

Job is enthousiast en een aanpakker. Met trots maakt hij deel uit van Studio MWVD. Zijn interesse ligt bij het onderzoeken van stad en landschap en hoe wij deze kunnen verduurzamen. Binnen het bureau verzorgt Job plantekeningen, visualisaties en ontwerpen openbare ruimte.

Samenwerking?

Studio Marchel-Wim van Dongen is een netwerkbedrijf. We werken als knoop in een netwerk van ZZP-ers en MKB-ers. De mensen waarmee we samenwerken zijn gelijkwaardig, experts op hun eigen vakgebied en mensen waarmee het klikt. Zo werken we efficiƫnt, gemotiveerd en met een heleboel passie aan de meest diverse opgaven. Interesse in samenwerking? Neem contact met ons op!

NVTL

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL).