Team

Marchel-Wim van Dongen (1971) is zelfstandig landschapsarchitect sinds 1996. Hij studeerde landschapsarchitectuur aan de universiteit van Wageningen met een uitstap naar Delft en Melbourne. Sinds 2011 is Marchel-Wim eigenaar van Studio Marchel-Wim van Dongen en verkondigt daarmee maar 1 boodschap: ‘groen is alles’.

Marchel-Wim is tevens docent op de Hogeschool Rotterdam en interim landschapsarchitect voor diverse gemeenten.

Job Sabel (1997) studeerde Urban Design bij het Koning Willem 1 college in Den Bosch en volgt op dit moment naast zijn werk de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting aan Van Hall Larenstein in Velp.

Job is enthousiast en een aanpakker. Met trots maakt hij deel uit van Studio MWVD. Zijn interesse ligt bij het onderzoeken van stad en landschap en hoe wij deze kunnen verduurzamen. Binnen het bureau verzorgt Job plantekeningen, visualisaties en ontwerpen openbare ruimte.

Samenwerking?

Studio Marchel-Wim van Dongen is een netwerkbedrijf. We werken als knoop in een netwerk van ZZP-ers en MKB-ers. De mensen waarmee we samenwerken zijn gelijkwaardig, experts op hun eigen vakgebied en mensen waarmee het klikt. Zo werken we efficiƫnt, gemotiveerd en met een heleboel passie aan de meest diverse opgaven. Interesse in samenwerking? Neem contact met ons op!

NVTL

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL).