Over ons

Studio Marchel-Wim van Dongen ontwerpt en realiseert bijzondere tuinen en stedelijke buitenruimtes. Wij hanteren een geheel eigen stijl met moderne vormgeving, gecombineerd met klassieke stoere materialen. Zo werken wij graag met natuursteen, gebakken klinkers, glad beton, massief eiken, staal en aluminium. Voor de beplanting kiezen wij zorgvuldige combinaties die passen bij de plek, zorgen voor mooie contrasten, en elk seizoen een mooi beeld geven. We streven er naar plekken te maken die mooier en waardevoller worden met de jaren. Dit doen we door de locatie te begrijpen, goed te luisteren naar de klant en vanuit onze kracht (creativiteit) te komen met prachtige oplossingen.

Team

Marchel-Wim van Dongen (1971) is zelfstandig landschapsarchitect sinds 1996. Hij studeerde landschapsarchitectuur aan de universiteit van Wageningen met een uitstap naar Delft en Melbourne. Sinds 2011 is Marchel-Wim eigenaar van Studio Marchel-Wim van Dongen en verkondigt daarmee maar 1 boodschap: ‘groen is alles’.

Marchel-Wim is tevens docent op de Hogeschool Rotterdam en interim landschapsarchitect voor diverse gemeenten.

Yanjiao Wang (1995) studeerde landschapsarchitectuur aan de universiteit van Delft en de Beijing Forestry University. Yanjiao is energiek, direct en hilarisch. Haar passie ligt bij het (ontwerpend) onderzoek doen naar gezonde, toekomstbestendige landschappen. Binnen het bureau verzorgt Yanjiao alle ontwerpproducten van schets tot visiekaart tot 3d-impressie.

Samenwerking?

Studio Marchel-Wim van Dongen is een netwerkbedrijf. We werken als knoop in een netwerk van ZZP-ers en MKB-ers. De mensen waarmee we samenwerken zijn gelijkwaardig, experts op hun eigen vakgebied en mensen waarmee het klikt. Zo werken we efficiënt, gemotiveerd en met een heleboel passie aan de meest diverse opgaven. Interesse in samenwerking? Neem contact met ons op!

NVTL

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL).