Studio Marchel-Wim van Dongen ontwerpt en realiseert bijzondere tuinen en stedelijke buitenruimtes. We streven er naar plekken te maken die mooier en waardevoller worden met de jaren. Dit doen we door de locatie te begrijpen, goed te luisteren naar de klant en vanuit onze kracht (creativiteit) te komen met prachtige oplossingen.

Voor ons is . Groen in al zijn facetten. We werken met het als basis en zoeken van daaruit naar, in onze ogen echte, rijkdom; een woonomgeving die in is en . Ecologisch, sociaal en ruimtelijk.

Onze ontwerpen kenmerken zich door een geheel eigen stijl met moderne vormgeving, gecombineerd met klassieke, stoere materialen. Voor de beplanting kiezen wij zorgvuldige combinaties die passen bij de plek, zorgen voor mooie contrasten, en elk seizoen een mooi beeld geven. Daarbij is een of landschap nooit af. We denken daarom altijd decennia vooruit en nemen de klant mee in het wensbeeld voor nu, over 10 en soms tot over 50 jaar. En het liefst blijven we ook zo lang betrokken bij wat we maken. Niets mooier dan een tot leven en tot nieuwe kracht en betekenis zien komen.

Tuin- en landschapsarchitect Marchel-Wim van Dongen

Comments are closed.