De tuinarchitect

Uw verdient het vakmanschap van een tuinarchitect!
Net als de styling van uw interieur zou ook de totaalbeleving van uw naadloos moeten aansluiten bij uw persoonlijkheid. Als tuinarchitect werken wij vanuit een weloverwogen concept waarin al uw belangrijke wensen zijn verwerkt. Een goed ontworpen en aangelegde tuin brengt u de rust, het én de privacy die u zoekt.

Een onder architectuur ontworpen kost geen geld, maar is een goede investering in uw woonkwaliteit en de waarde van uw woning.

Kwaliteit en transparantie
Studio Marchel-Wim van Dongen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor tuin- en en onderschrijft de gedragsregels van deze vereniging. Wij staan voor kwaliteit en ons honorarium is transparant. Desgewenst onderhandelen wij voor u over offertes van derden (zoals hoveniers, leveranciers van tuinmeubilair, etc.).

Uw droomtuin tot in perfectie
Wij ontwerpen uw droomtuin tot in perfectie. Als u wilt, nemen wij ook het van tuinmeubilair, tuinhuisje, pergola’s en erfafscheidingen voor onze rekening. Inclusief het toezicht op de uitvoering van het tuinproject. Daarbij maken wij gebruik van vakbekwame hoveniers en ambachtslieden. Uw wordt een tuin onder architectuur!

Duurzaamheid in stijl

Duurzaamheid is een onontbeerlijk onderdeel van onze visie op tuinen. Wij richten ons op tuinen die met de jaren mooier worden. Dit doen wij in onze eigen stijl; een combinatie van modern design met stoere natuurlijke materialen.

Kennismaken
Vraagt u zich af of wij wat voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs met een flinke dosis inspiratie. Wellicht sluiten onze ideeën aan bij de uwe en komt u tot de ontdekking dat uw het vakmanschap verdient dat wij u als tuinarchitect kunnen bieden. Een afspraak is zo gemaakt.